skip to Main Content
Leuke Wandelroutes

Leuke wandelroutes

Leuke wandelroute in Groesbeek

Bent u geïnteresseerd in een wandeling op een verhard/onverhard wandelpad in de omgeving Groesbeek? Begin uw wandeling in het Groesbeekse achterland en geniet van een spectaculair uitzicht van het Duitse reichswald gebied en de Gelre’s Zevenheuvelen. Het startpunt van de wandelroute vindt plaats op Cranenburgsestraat 47 ook eindigt u hier weer. De wandelroute is ook wel bekend als Wijnhoeve de Heikant. Ook zitten er hele gezellige vakanties huisjes in de buurt dus ideaal voor vakantie wandelaars.

Wandelroute

Op het begin van de wandeling verlaat u Op de Horst en slaat u meteen bij de kruising bij het oude spoor linksaf en volgt u het wandelpad langs het spoor. Daarna gaat u op de eerstvolgende kruising bij een verharde weg linksaf. Daarna aan het einde van de asfaltweg gaat u linksaf de weg Dennekamp op. Als u eenmaal op de Cranenburgsestraat bent aangekomen slaat u linksaf bij het spoor. Daarna bij het spoor slaat u opnieuw linksaf en volgt u het spoor waar u oorspronkelijk bent begonnen. Wij wensen u veel plezier bij u wandeltocht!

Leuke wandelroute bij park Rosendael

Bent u geïnteresseerd in een wandeling in de omgeving van Rozendaal? Geniet van de vijvers, watervallen en fonteinen die zo oud zijn als de 17e eeuw. Sinds 1721 zijn er ook veel kunstwerken te vinden in dit prachtige park. In 1837 is het park opnieuw ingericht met een natuurlijke stijl en slingerende paden waar u geweldig kunt wandelen en helemaal tot rust kunt komen. Ook zijn er in dit park voor de liefhebbers veel vijvers en speciale boomsoorten. In park Rosendael zijn meer dan 70 verschillende soorten bomen waarvan u kunt genieten. En als u van vogels houdt? Dan hebben we goed nieuws voor u! Er zijn meer dan veertig verschillende vogelsoorten waaronder de spectaculaire ijsvogel. Voor de geïnteresseerde is de wandelroute zo’n 3 kilometer lang.

Wandelen

Leuke wandelroute in Dieren

Bent u geïnteresseerd in een wandeling op de Dierense sporenpaden? Geniet van de uiterwaarden van de ijssel en de bossen van de Veluwe. Ook is de route van de Dierense sporenpaden makkelijk te volgen. U kunt de route volgen door de groene hondenpoten volgen. Langs de route kunt u ook nog eens een les geschiedenis opdoen er staan namelijk informatieborden bij de historische plekken. Wij wensen u veel succes bij uw wandeltocht!

Back To Top